----

Prachtige renovatie met alu profielen en akoestisch glas

Voor dit soort huizen hebben ze in het Engels de uitdrukking hidden gem uitgevonden. Deze villa ligt in een residentieel stukje Kraainem. Een huis waar menig wandelaar meestal gewoon langsloopt, maar dat komt omdat de schoonheid van dit project achter de vier muren van de woning ligt.

Lees meer

Metamorfose - Renovatie aluminium ramen (dendermonde)

De strakke aluminium ramen zorgen in deze oude woning voor een echte metamorfose.

Lees meer

Renovatie art deco woning met aluminium ramen

De aluminium ramen benadrukken de strakke vormen en creëren een fusie tussen de verschillende stijlen.

Lees meer

Ramen benadrukken strakke stijl nieuwbouw

Bij dit nieuwbouwproject versmelten de witte aluminium ramen met de witte crepi, wat voor een zeer modern effect zorgt!

Lees meer

Nieuwbouwappartementen met matte ramen (Halle)

Deze PVC ramen met matte folie en subtiele kleinhouten accenten bieden een esthetische, duurzame en budgetvriendelijke oplossing.

Lees meer

Renovatie herenhuis aluminium ramen

In dit herenhuis gaan aluminium ramen perfect samen met de authentieke stijl van de woning!

Lees meer

Renovatie aluminium grote glaspartijen

Om de ramen op te laten gaan in het gebouw en het buitenleven te stimuleren werd bij deze renovatie gekozen voor grote glaspartijen.

Lees meer

Oude loods omgevormd tot moderne woning (Dendermonde)

Bij deze renovatie werd optimaal gebruik gemaakt van grote glaspartijen en strakke accenten met aluminium.

Lees meer

Voordeur en Garagepoort met aluminium tussenpaneel

Een voordeur en garagepoort die perfect op elkaar afgestemd zijn, bieden een echte meerwaarde voor uw gevel!

Lees meer

Eiken houten ramen of PVC?

Deze PVC ramen zijn een bijna perfecte imitatie van gouden eik. Ze zorgen voor een fikse besparing en zijn bovendien veiliger en onderhoudsvrienderlijker!

Lees meer

Stijlvolle PVC ramen en garagepoort (Lennik)

De mooie sierlijsten en ingewerkte kleinhouten benadrukken het landelijke en stijlvolle karakter van deze klassieke woning.

Lees meer

Prachtige renovatie met witte PVC ramen

De sierlijsten, opgelijmde kleinhouten en grijstinten geven dit renovatieproject met PVC ramen een klassevol en landelijk uitzicht.

Lees meer

Combinatie PVC Ramen met houten voordeur

Na een afweging van de voor- en nadelen koos de bouwheer voor PVC ramen met houtimitatie in plaats van houten ramen.

Lees meer

Superisolerende PVC ramen en veiligheidsdeur in nieuwbouw

De opgelijmde kleinhouten en sierlijsten geven deze PVC ramen met houtnerfstructuur een zeer stijlvol, landelijk karakter. 

Lees meer

PVC ramen, houten deur en garagepoorten (Beersel)

De garagepoorten met bijpassende houten deur en PVC ramen met houtstructuur zorgen voor een optimale combinatie van stijl esthetiek, duurzaamheid en budget.

Lees meer

PVC ramen houtnerf in landelijke woning (Gent)

De PVC ramen en sierprofielen geven deze nieuwbouwwoning charme en stijl zonder aan onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid in te boeten.

Lees meer

Kantoren in Gent voorzien van ramen in alu met grote glaspartijen

Lees meer

Technisch hoogstandje met aluminium schuifraam bij verbouwing in Halle

Lees meer

Massief gebogen aluminium ramen in verbouwing

Lees meer

Landelijke PVC ramen en deuren met een moderne touch

Voor deze nieuwbouwwoning in Erpe-Mere wou de bouwheer PVC ramen en deuren met een landelijke stijl. Men wou echter wel ramen en deuren met een uniek uitzicht, die men niet elke dag ziet. Zij vonden de ramen en deuren van hun dromen in de toonzaal van Luckx Aalst.

Lees meer

Witte PVC ramen met kruishouten

De eigenaars van deze woning in Aalst hadden initieel houten ramen in hun woning. Zij waren het intensieve onderhoud, dat gepaard gaat met houten ramen, echter beu. Daarom heeft men geopteerd om alle houten ramen te vervangen door PVC ramen.

 

Door de witte structuurfolie te combineren met retro kruishouten, valt het onderscheid met houten ramen niet te maken.

Lees meer

Geannodiseerde aluminium ramen in Ukkel

Verbouwing van een moderne villa uit de jaren '70 in Ukkel met geannodiseerde aluminium ramen en deuren.

Lees meer

Strakke aluminium ramen met grote glaspartijen

Voor deze nieuwbouw in Lennik heeft Luckx ramen en deuren in samenwerking met de architect enkele indrukwekkende raamgehelen ontwikkeld en geplaatst.

Zo werden er grote glaspartijen boven elkaar geplaatst in gordijngevel profielen, werden verschillende ruiten koud gekoppeld en glas tegen glas in de hoeken direct tegen elkaar verlijmd.

Op deze manier geven de diepzwarte ramen en deuren een zeer modern en open karakter aan de woning, die de bouwheer maximaal van het zicht op de landelijke velden laat genieten.

Lees meer

Strakke alu ramen bij stijlvolle renovatie

Voor de renovatie van deze stijlvolle woning in Gooik (tussen Ninove en Halle), was de architect op zoek naar ramen en deuren met een zeer modern karakter. De vereiste was een minimum aan zichtbaar profiel. Daarom werd geopteerd voor het SAPA Avantis 70 HV systeem.

De HV (verborgen vleugel) wekt de illusie van een vast raam, waarbij de kader volledig weggewerkt kan worden achter de slag. De aluminium ramen hebben dezelfde functionaliteit van een traditioneel draaikip raam. Ideaal dus voor liefhebbers van een strakke, minimalistische architectuur.

Lees meer

Groot aluminium raamgeheel met cassette

Voor de bouw de nieuwe vestiging te Gooik van accountancy kantoor Thesora was de opdracht enkele esthetische eyecatchers creëren, en daarbij de strengste eisen op het vlak van energiezuinigheid te overtreffen.

 

Door conceptueel sterk samen te werken met de klant en architect, is het project dan ook meer dan geslaagd.

 

Verder leest u welke producten er gebruikt zijn bij de realisatie van dit project.

 

Lees meer

Glas op glas verlijmingen zwembad Halle

Als familiebedrijf uit de streek, zijn wij vanuit Luckx ramen & deuren uiterst fier te hebben mee gewerkt aan het nieuwe zwembad te Halle

Zo heeft Luckx al de ramen en deuren, gordijngevels en lichtkoepels uitgevoerd.

 

 

Lees meer

Retro aluminium ramen en deuren in oude koetsiers woning

Voor de verbouwing van deze oude koetsierswoning in de buurt van Aalst was de bouwheer op zoek naar ramen en deuren die een perfecte fusie konden creëren tussen het oude karakter van de woning en het moderne interieur.

 

Om aan die vraag tegemoet te komen heeft Luckx ramen en deuren een retro raam in aluminium op maat gemaakt, door het toepassen van opgelijmde kleinhouten.

 

Anderzijds werden er ook een aantal strakke aluminium ramen geplaatst, alsook 2 panorama ramen voor een maximum aan lichtinval.

 

Lees meer

Zwarte aluminium ramen zorgen voor een modern contrast

Voor deze nieuwbouw woning heeft Luckx ramen en deuren strakke aluminium ramen geplaatst.

Door de ramen uit te voeren in RAL 9005 structuurlak werd een mooi contrast met de gevel bekomen, welke het moderne karakter verder benadrukt.

De deuren werden mee in het gevelvlak verwerkt, door Trespa panelen op te verlijmen. Hierdoor gaan deze als het ware perfect op in de woning.

Lees meer

Primeur in België: RENSON SLIDEFIX

Luckx ramen en deuren kan opnieuw fier zijn om als toonaangevende ramen en deuren fabrikant in België met een primeur te kunnen uitpakken.

Zo hebben wij recent het nieuwste product uit de RENSON zonneweringen toegepast op één van onze werven: de RENSON SLIDEFIX

Lees meer

Villa met maagdelijke witte alu ramen

De bouwheer van deze mooie woning houdt van de typische architectuur die de villa’s van Knokke hun charmante en maagdelijk witte uitstraling bezorgt.


Een wit geschilderde gevel, opgebouwd uit bakstenen en horizontale aluminium lamellen, in combinatie met strakke rode dakpannen. De elegante witte aluminium dakrand, witte aluminium deur en witte poort - eveneens gekenmerkt door een horizontale lijn - vervolledigen het plaatje.

Lees meer

Licht en natuur binnenbrengen met minimalistische steellook ramen en Artline schuiframen

Bekijk hoe het steellook design van de ramen en de minimalistische schuiframen harmonie in deze woning brengen door het binnen-en buitenleven naadloos in elkaar over te laten gaan. 

Lees meer

Minimalistische ramen zorgen voor continuïteit in stijl en ruimte

Dat dit een woning met karakter is, dat zie je meteen. De eigenaars hebben een moderne en pure stijl. Ze zochten voor hun ramen een minimalistische oplossing die voor continuïteit tussen de binnen- en buitenruimtes zorgt en die tegelijkertijd in harmonie is met de authentieke, robuuste balken in het bestaande interieur.

Lees meer

Een gloednieuwe look dankzij onderhoudsvriendelijke en duurzame renovatie

Je zal het misschien niet geloven, maar tot voor kort zag deze prachtige, landelijke woning in Geraardsbergen er heel anders uit. Onder invloed van zon, wind en regen waren de oude houten ramen en deuren helemaal afgeschenen, en het hele huis gaf een wat verouderde indruk. Tijd voor verandering, dachten de eigenaars, en ze schakelden ons in voor een complete renovatie van ramen, deuren en schuiframen. Zelfs de garagepoort moest eraan geloven.

Lees meer

Een muur van glas dankzij koppelprofielen

Deze klant, een particuliere woningbouwer, had als doel om een woning te bouwen met grote ramen en deuren die een open en naadloze verbinding tussen binnen en buiten creëren en tegelijkertijd energie-efficiënt zijn.

Lees meer

Moderne Minimalistische Villa

We zijn trots om deze parel, in samenwerking met AI&M architecten en Elbeko, aan onze referenties toe te voegen. Voor deze moderne minimalistische villa kozen we voor aluminium ramen en deuren. De ramen en deuren zijn dankzij dit materiaal niet alleen functioneel en duurzaam, maar hebben ook een naadloze en verfijnde uitstraling die perfect aansluit bij het minimalistische ontwerp van de architect.

Lees meer

Perfectie in elk detail

Bij Luckx Ramen en Deuren geloven we dat het creëren van de perfecte woonruimte tot in de kleinste details gaat. Onze recente referentie, in samenwerking met Dwelling, is hier een prachtige illustratie van. De trotse eigenaars van dit project hebben bewezen dat ze niets aan het toeval overlaten als het gaat om het realiseren van hun droomhuis. Een visie die wij als partner ten volle ondersteunen!

Lees meer

Cocon van royale glazen gevels

Terwijl het gebouw zich omringt door het glooiende landschap van Bothey, vallen de royale glazen wanden in aluminium met ultradunne profielen van deze prestigieuze villa meteen op. Deze grote raampartijen overbruggen de grens tussen binnen en buiten, waardoor het natuurlijke licht overvloedig naar binnen stroomt en bewoners en bezoekers verbindt met de omgeving.

 

Lees meer

Geen renovatie, maar een transformatie van licht en openheid

Bij Luckx Ramen en Deuren hebben we het voorrecht om met talloze geweldige klanten samen te werken. Eén van die bijzondere klanten is al geruime tijd trouw aan ons bedrijf en heeft onlangs dit opmerkelijk project met ons gedeeld.

Lees meer

Gezellige sfeer in een verfijnde omgeving

De eigenaars van deze prachtige villa, gelegen in Jauchelette, kozen voor een schuin dak om hun woning te bekronen, zonder ook maar een greintje moderniteit te verliezen. Integendeel, het huis vormt zelfs een voorbeeld van eigentijdse architectuur.

Lees meer

Een Vleugje Italiaanse Elegantie in Aiseau-Presles

In het pittoreske Aiseau-Presles, gelegen in de provincie Hainaut, vond de betoverende realisatie plaats van de villa "Bella Vita". Geïnspireerd door de tijdloze elegantie van het Italiaanse design, wilden de eigenaars een oase van moderniteit creëren te midden van de rustige Belgische gemeente.

 

Lees meer
{{ Session::put('ss_popup', true) }}