----
← Terug naar overzicht

Licht en natuur binnenbrengen met minimalistische steellook ramen en Artline schuiframen

Deze prachtige woning is gelegen midden in de weelderige bossen van Sint-Martens-Latem. Het is dan ook van groot belang om de pracht van de natuur zo veel mogelijk te benutten in het design van het huis. De eigenaars willen een naadloze overgang creëren van het binnen- naar het buitenleven. Kwaliteit, comfort, maximale lichtinval en een minimalistisch design staan hierbij centraal. Voor Luckx betekent dit de uitgelezen kans om onze aluminium Artline minimalistische schuiframen en de Avantis Smartline 70 Ligna steellook ramen optimaal te doen schitteren. 

 

Artline schuiframen zorgen voor eenvoud en optimale lichtinval. Een samenspel van glas, onzichtbare kaders en een weloverwogen indeling van de architectonische ruimten. Het uiterst gebruiksvriendelijk systeem creëert een slank en elegant uitzicht, ook bij grote en zelfs opengaande raampartijen. Glaspartijen tot aan het plafond kunnen probleemloos bediend worden. Elke vleugel kan zelfs tot 500 kg dragen. Ramen met een hoogte van 3,5 meter zijn dan ook perfect mogelijk. 

 

Het slanke frame is gemaakt met behulp van state-of-the-art technieken die ervoor zorgen dat het systeem voortreffelijk scoort op vlak van veiligheid, duurzaamheid, transparantie (98%), water- en luchtdichtheid en thermische isolatie. 

 

Voor de vaste raampartijen wordt gebruik gemaakt van het Avantis Smartline 70 Ligna gamma, waarmee we in staat zijn om alle voordelen van aluminium te combineren met de authentieke look van staal. En dit zonder in te boeten in comfort en kwaliteit, in tegendeel. Aluminium profielen zorgen zo bijvoorbeeld voor een significant hogere isolatiewaarde dan staal. 

 

Geïnspireerd? Neem vrijblijvend contact op met onze experts en laat je persoonlijk begeleiden naar ramen op jouw profiel. 

Bekijk ook onze andere Luckx referenties

Een gloednieuwe look dankzij onderhoudsvriendelijke en duurzame renovatie

Bekijk referentie
{{ Session::put('ss_popup', true) }}