----

Onze aanpak

Heeft u plannen om te bouwen of te renoveren? Dan heeft u ongetwijfeld al even stil gestaan bij uw ramen en deuren. Logisch ook, want ramen en deuren hebben namelijk een grote impact op uw woning. Ze zijn bepalend voor het uitzicht ervan, hebben een grote invloed op het energieverbruik en uw wooncomfort en zijn cruciaal voor uw veiligheid.

 

Aangezien het een investering met zich meebrengt die u meestal maar eenmaal hoeft te doen, kiest u best voor een betrouwbare en ervaren partner. Die partner is Luckx! Hoe wij te werk gaan, dat leest u hieronder.

 

We nemen tijd voor u

Voor we tot een akkoord komen is het voor ons uitermate belangrijk om uw wensen en voorkeuren ten gronde te onderzoeken. Ze vormen immers het vertrekpunt voor een zeer belangrijke beslissing. Kom eens langs in één van onze showrooms, die met een centrale ligging (Aalst en Tubize), zeer bereikbaar zijn vanuit Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

 

Zo kunnen we samen bekijken welke materialen het best bij uw woning en levensstijl passen. Wij bieden u helder advies over stijl, comfort, functionaliteit en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren. Dit vormt dan ook de basis om u een duidelijke en gedetailleerde offerte aan te bieden, binnen de vereisten van uw budget.

 

Liever eerst een adviseur bij jou op bezoek? Bij een renovatieproject doen we al een eerste opmeting, om onze offerte zo correct mogelijk te kunnen opstellen.

 

Maak nu een afspraak of bezoek onze toonzalen in Tubize en Aalst.

 

Advies over premies

Van welke steunmaatregelen kan je genieten? Wij bieden je een overzicht van de huidige premies, subsidies en fiscale voordelen, afhankelijk van je woonplaats. We overlopen met jou alle premies waar je recht op hebt. Na de betaling van je laatste factuur ontvang je alle documenten om de premies aan te vragen.

 

Vrijblijvende offerte

Na ons eerste contact bezorgen we je zo snel mogelijk een getailleerde en complete offerte. Bij een renovatieproject doen we dit op basis van een eerste opmeting, bij een nieuwbouwproject op basis van het plan. In overleg wordt de offerte verder aangepast naar jouw wensen. Als u met ons wenst samen te werken, tekenen we een verkoopsovereenkomst.

 

Uw project wordt opgestart

Nu kunnen wij aan de slag om uw droomproject verder te realiseren. Er vindt nog een laatste opmeting en technische studie plaats. De maten worden door onze technische dienst en ingenieurs in productiedata omgezet, waarna we alle nodige materialen bestellen. De assemblage van de profielen start in onze eigen productiehallen te Tubize. Wij zijn trots op onze ateliers en vakmensen en nodigen u dan ook met plezier uit om eens een kijkje te komen nemen!

 

Plaatsing en afwerking door eigen vakmensen

Enkele weken op voorhand maken we een afspraak voor de plaatsing van uw nieuwe ramen en deuren. Hiervoor zetten we onze eigen vakmensen in, die door hun ervaring en expertise de kwaliteit afleveren die u verwacht. Daarnaast zorgen wij bij verbouwingen tevens voor een perfecte afwerking, zodat alles volmaakt is wanneer wij vertrekken.

 

Service na verkoop

Klantentevredenheid komt bij ons voor alles! We verbinden ons dan ook om kwalitatieve en betrouwbare producten af te leveren. Daarom investeren we in een eigen vakkundige dienst na verkoop, die steeds ter beschikking staan van onze klanten. Heb je na de plaatsing nog vragen of opmerkingen over je ramen en/of deuren, dan kan je daarmee steeds bij ons terecht.

 

Wilt u nog meer redenen?

 

  • 100 vakmensen met elk gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring.
  • Jaarlijks meer dan 1000 referenties en tevreden klanten.
  • Luckx is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar praktijkervaring.
  • De passie voor het product drijft nog steeds de volledige organisatie.
  • Daardoor zijn we steeds op de hoogte van alle trends en belangrijke vernieuwingen.
  • We streven steeds naar de hoogste kwaliteit en afwerkinggraad, tegen de beste  prijs/kwaliteitsverhouding.
{{ Session::put('ss_popup', true) }}