----
C160.jpg

Ramen ALU

Duurzaam, oersterk,

zeer isolerend, stijlvol en onderhoudsvrij.

Met aluminium zit u altijd goed!

Alles over aluminium ramen
ramen pvc

Ramen PVC

Als pionier met meer

dan 30 jaar ervaring in PVC

is Luckx uw geschikte partner!

Alles over onze PVC ramen
deur

Deuren

Bij Luckx kunt u vertrouwen op

een hoog veiligheidsniveau en

een zeer uitgebreid gamma!

Alles over onze deuren

Landelijk

Onze landelijke stijl bestaat uit ramen met een karakteristiek en stijlvol uitzicht bovenop uitstekende energieprestaties. De elegante ramen en deuren geven de landelijke stijl van uw woning extra uitstraling. Een landelijke stijl kan zowel in aluminium als pvc gerealiseerd worden.

Ontdek onze referenties

Modern

Een moderne stijl staat voor eenvoud en optimale lichtinval. De zeer fijne en elegante profielen kunnen rondom gelakt worden en overtreffen zelfs de eisen voor lage energiewoningen. Het samenspel van glas en minimale kaders creëert een puur, slank en elegant design.

Ontdek onze referenties

Hedendaags

Een hedendaagse stijl wordt gekenmerkt door elegante profielen zonder sierlijsten. Verkrijgbaar in tal van afwerkingen en kleuren. Een hedendaagse stijl kan zowel in aluminium als pvc gerealiseerd worden.

Ontdek onze referenties

November is veiligheidsmaand bij Luckx, ontdek de voordelen

ACTIE VERLENGD TOT 22 DECEMBER 2023 - November is de maand van gezelligheid, warme truien en vallende bladeren, maar jammer genoeg ook de maand waarin de dagen korter worden, het sneller donker is en de inbraakcijfers stijgen. Daarom maken wij nu van jouw veiligheid onze prioriteit!

 

Gedurende de hele maanden november en december krijg je bij elke bestelling van ramen en deuren een GRATIS veiligheidspakket door ons aangeboden. Dat betekent dat we extra maatregelen nemen om jouw huis nog veiliger te maken en inbrekers geen kans te geven!

 

Wat kun je verwachten van ons ‘November Veiligheidsmaand’ aanbod?


Lees volledig artikel
{{ Session::put('ss_popup', true) }}