----


  • ?>
C160.jpg

Ramen ALU

Duurzaam, oersterk,

zeer isolerend, stijlvol en onderhoudsvrij.

Met aluminium zit u altijd goed!

Alles over aluminium ramen
ramen pvc

Ramen PVC

Als pionier met meer

dan 30 jaar ervaring in PVC

is Luckx uw geschikte partner!

Alles over onze PVC ramen
deur

Deuren

Bij Luckx kunt u vertrouwen op

een hoog veiligheidsniveau en

een zeer uitgebreid gamma!

Alles over onze deuren

Landelijk

Onze landelijke stijl bestaat uit ramen met een karakteristiek en stijlvol uitzicht bovenop uitstekende energieprestaties. De elegante ramen en deuren geven de landelijke stijl van uw woning extra uitstraling. Een landelijke stijl kan zowel in aluminium als pvc gerealiseerd worden.

Ontdek onze referenties

Modern

Een moderne stijl staat voor eenvoud en optimale lichtinval. De zeer fijne en elegante profielen kunnen rondom gelakt worden en overtreffen zelfs de eisen voor lage energiewoningen. Het samenspel van glas en minimale kaders creëert een puur, slank en elegant design.

Ontdek onze referenties

Hedendaags

Een hedendaagse stijl wordt gekenmerkt door elegante profielen zonder sierlijsten. Verkrijgbaar in tal van afwerkingen en kleuren. Een hedendaagse stijl kan zowel in aluminium als pvc gerealiseerd worden.

Ontdek onze referenties

Publica Award voor duurzame stadhuis van Roeselare

Goed nieuws vanuit het West-Vlaamse binnenland, want het nieuwe stadhuis van Roeselare is tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Publica Awards 2023 bekroond tot Meest Duurzame Stadhuis van Vlaanderen. Een bekroning waar wij met veel trots naar kijken, want met Luckx Ramen en Deuren hebben we ons duurzame steentje kunnen bijdragen aan het succesvolle project. Samen met onze partner Aliplast leverden we de aluminium ramen en deuren voor het project.


Lees volledig artikel
{{ Session::put('ss_popup', true) }}