----


  • ?>
C160.jpg

Ramen ALU

Duurzaam, oersterk,

zeer isolerend, stijlvol en onderhoudsvrij.

Met aluminium zit u altijd goed!

Alles over aluminium ramen
ramen pvc

Ramen PVC

Als pionier met meer

dan 30 jaar ervaring in PVC

is Luckx uw geschikte partner!

Alles over onze PVC ramen
deur

Deuren

Bij Luckx kunt u vertrouwen op

een hoog veiligheidsniveau en

een zeer uitgebreid gamma!

Alles over onze deuren

Landelijk

Onze landelijke stijl bestaat uit ramen met een karakteristiek en stijlvol uitzicht bovenop uitstekende energieprestaties. De elegante ramen en deuren geven de landelijke stijl van uw woning extra uitstraling. Een landelijke stijl kan zowel in aluminium als pvc gerealiseerd worden.

Ontdek onze referenties

Modern

Een moderne stijl staat voor eenvoud en optimale lichtinval. De zeer fijne en elegante profielen kunnen rondom gelakt worden en overtreffen zelfs de eisen voor lage energiewoningen. Het samenspel van glas en minimale kaders creëert een puur, slank en elegant design.

Ontdek onze referenties

Hedendaags

Een hedendaagse stijl wordt gekenmerkt door elegante profielen zonder sierlijsten. Verkrijgbaar in tal van afwerkingen en kleuren. Een hedendaagse stijl kan zowel in aluminium als pvc gerealiseerd worden.

Ontdek onze referenties

Luckx kiest voor de kracht van lokaal talent

Bij Luckx Ramen en Deuren willen we graag een betekenisvolle impact hebben op onze omgeving. We steunen lokale maatschappelijke initiatieven en zetten waar we kunnen samenwerkingen op met bedrijven en organisaties rondom ons. Eén van de samenwerkingen waar we heel trots op zijn, is die met Don Bosco Halle. Al jaren werken we nauw samen met de technische school en helpen we lokale talenten aan een eerste werkervaring. En misschien zelfs aan een levenslange carrière.


Lees volledig artikel
{{ Session::put('ss_popup', true) }}