• ?>


  • ?>


  • ?>


  • ?>
C160.jpg

Ramen ALU

Duurzaam, oersterk,

zeer isolerend, stijlvol en onderhoudsvrij.

Met aluminium zit u altijd goed!

Alles over aluminium ramen
ramen pvc

Ramen PVC

Als pionier met meer

dan 30 jaar ervaring in PVC

is Luckx uw geschikte partner!

Alles over onze PVC ramen
deur

Deuren

Bij Luckx kunt u vertrouwen op

een hoog veiligheidsniveau en

een zeer uitgebreid gamma!

Alles over onze deuren

Op maat van uw profiel

Landelijk

Onze landelijke stijl bestaat uit ramen met een karakteristiek en stijlvol uitzicht bovenop uitstekende energieprestaties. De elegante ramen en deuren geven de landelijke stijl van uw woning extra uitstraling. Een landelijke stijl kan zowel in aluminium als pvc gerealiseerd worden.

Ontdek onze referenties

Modern

Een moderne stijl staat voor eenvoud en optimale lichtinval. De zeer fijne en elegante profielen kunnen rondom gelakt worden en overtreffen zelfs de eisen voor lage energiewoningen. Het samenspel van glas en minimale kaders creëert een puur, slank en elegant design.

Ontdek onze referenties

Hedendaags

Een hedendaagse stijl wordt gekenmerkt door elegante profielen zonder sierlijsten. Verkrijgbaar in tal van afwerkingen en kleuren. Een hedendaagse stijl kan zowel in aluminium als pvc gerealiseerd worden.

Ontdek onze referenties

Wij bouwen verder aan de toekomst!

Met groot genoegen brengen wij u op de hoogte van een zeer belangrijke evolutie bij Luckx ramen en deuren.

 

Om onze positie als toonaangevende ramen -en deurenfabrikant verder te versterken, en ons groeiverhaal verder uit te bouwen, plannen wij de bouw van een nieuwe moderne productiefaciliteit op maat van ons profiel.

 

De nieuwe site, bijna 3 hectare groot, zal op amper 7,5 km verwijderd zijn van onze huidige site te Sint-Pieters-Leeuw. In het ruim 12.000 m² grote gebouw zal ons moderne productieapparaat ondergebracht worden.

 

Het gebouw zal plaats bieden aan alle ondersteunende diensten (aankoop, planning en werfleiding, boekhouding, studiebureau, enz.).

 

De commerciële dienstverlening blijft gewaarborgd op de huidige locaties, respectievelijk de toonzalen in Sint-Pieters-Leeuw en Aalst.  U zal dus nog steeds in dezelfde moderne, vertrouwde toonzalen terecht kunnen.

 

De start van de bouw staat gepland in de lente van 2019. Na een jaar intensief bouwen, plannen we de verhuis in de zomer van 2020. Samen bouwen wij verder aan de toekomst.

 


Lees volledig artikel