----

Nieuwbouwappartementen met matte ramen (Halle)

Deze PVC ramen met matte folie en subtiele kleinhouten accenten bieden een esthetische, duurzame en budgetvriendelijke oplossing.

Lees meer

Eiken houten ramen of PVC?

Deze PVC ramen zijn een bijna perfecte imitatie van gouden eik. Ze zorgen voor een fikse besparing en zijn bovendien veiliger en onderhoudsvrienderlijker!

Lees meer

Stijlvolle PVC ramen en garagepoort (Lennik)

De mooie sierlijsten en ingewerkte kleinhouten benadrukken het landelijke en stijlvolle karakter van deze klassieke woning.

Lees meer

Prachtige renovatie met witte PVC ramen

De sierlijsten, opgelijmde kleinhouten en grijstinten geven dit renovatieproject met PVC ramen een klassevol en landelijk uitzicht.

Lees meer

Combinatie PVC Ramen met houten voordeur

Na een afweging van de voor- en nadelen koos de bouwheer voor PVC ramen met houtimitatie in plaats van houten ramen.

Lees meer

Superisolerende PVC ramen en veiligheidsdeur in nieuwbouw

De opgelijmde kleinhouten en sierlijsten geven deze PVC ramen met houtnerfstructuur een zeer stijlvol, landelijk karakter. 

Lees meer

PVC ramen, houten deur en garagepoorten (Beersel)

De garagepoorten met bijpassende houten deur en PVC ramen met houtstructuur zorgen voor een optimale combinatie van stijl esthetiek, duurzaamheid en budget.

Lees meer

PVC ramen houtnerf in landelijke woning (Gent)

De PVC ramen en sierprofielen geven deze nieuwbouwwoning charme en stijl zonder aan onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid in te boeten.

Lees meer

Landelijke PVC ramen en deuren met een moderne touch

Voor deze nieuwbouwwoning in Erpe-Mere wou de bouwheer PVC ramen en deuren met een landelijke stijl. Men wou echter wel ramen en deuren met een uniek uitzicht, die men niet elke dag ziet. Zij vonden de ramen en deuren van hun dromen in de toonzaal van Luckx Aalst.

Lees meer

Witte PVC ramen met kruishouten

De eigenaars van deze woning in Aalst hadden initieel houten ramen in hun woning. Zij waren het intensieve onderhoud, dat gepaard gaat met houten ramen, echter beu. Daarom heeft men geopteerd om alle houten ramen te vervangen door PVC ramen.

 

Door de witte structuurfolie te combineren met retro kruishouten, valt het onderscheid met houten ramen niet te maken.

Lees meer

Een gloednieuwe look dankzij onderhoudsvriendelijke en duurzame renovatie

Je zal het misschien niet geloven, maar tot voor kort zag deze prachtige, landelijke woning in Geraardsbergen er heel anders uit. Onder invloed van zon, wind en regen waren de oude houten ramen en deuren helemaal afgeschenen, en het hele huis gaf een wat verouderde indruk. Tijd voor verandering, dachten de eigenaars, en ze schakelden ons in voor een complete renovatie van ramen, deuren en schuiframen. Zelfs de garagepoort moest eraan geloven.

Lees meer
{{ Session::put('ss_popup', true) }}