----
← Terug naar overzicht

Minimalistische ramen zorgen voor continuïteit in stijl en ruimte

Dat dit een woning met karakter is, dat zie je meteen. De eigenaars hebben een moderne en pure stijl. Ze zochten voor hun ramen een minimalistische oplossing die voor continuïteit tussen de binnen- en buitenruimtes zorgt en die tegelijkertijd in harmonie is met de authentieke, robuuste balken in het bestaande interieur.

 

Een uitdaging die we bij Luckx Ramen & Deuren met veel plezier aangaan. Al snel kwamen onze experts samen met de eigenaars tot de conclusie dat fijne, steel look aluminiumramen de beste oplossing zijn. Die bieden tegelijkertijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt, én passen door hun pure en moderne karakter perfect bij de stijl van deze woning. Bovendien zijn aluminiumprofielen van een erg hoge kwaliteit: ze zijn vorm- en kleurvast en vragen weinig onderhoud. In het gamma dat we voor deze woning kozen, heb je ook geen beperkingen qua vorm, kleur of uitvoering.

 

De eigenaars hechten veel belang aan de natuur rondom. Om die zo veel mogelijk binnen te halen in de woning, kozen we samen voor een groot schuifraam. Geen deur die het zicht beperkt, maar een minimalistisch schuifraam dat de binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar laat overgaan. Door het frame van het raam in de muur weg te werken, benutten we het glasoppervlak maximaal en vergroten we het zicht naar buiten toe. Absoluut de juiste keuze.

 

De minimalistische stijl en het gebruikte materiaal passen perfect bij het authentieke interieur. Behalve een streling voor het oog is het ingewerkte schuifraam ook heel erg gebruiksvriendelijk, stevig en duurzaam. Dankzij de modernste state of the art-technieken in het ontwerp vormt het een veilig systeem met een hoge isolatiewaarde en een uitermate sterke water- en luchtdichtheid. Stuk voor stuk factoren die voor een comfortabel woonklimaat in huis zorgen.

 

Geïnspireerd door dit voorbeeld?
Benieuwd welke oplossing de experts van Luckx Ramen en Deuren voor jou in petto hebben? Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen vinden we een oplossing die perfect bij jouw profiel past.

Bekijk ook onze andere Luckx referenties

Voordeur en Garagepoort met aluminium tussenpaneel

Bekijk referentie
{{ Session::put('ss_popup', true) }}