----

Waarom PVC Ramen van Luckx?

1.  Pionier met meer dan 30 jaar ervaring met PVC ramen
2.  De beste prijs/kwaliteit-verhouding op de markt
3.  Eerste fabrikant in België met naadloze lasverbinding
4.  Enige fabrikant met klasse A keurmerk
5.  Uitstekende service en uitgebreide dienst na verkoop
Vraag nu
uw vrijblijvende offerte

PVC Ramen: perfecte houtimitatie

PVC ramen van Luckx vormen een bijna perfecte houtimitatie. Daarnaast scoren ze ook zeer sterk op het vlak van isolatie, duurzaamheid en onderhoud.

Waarom kiezen voor Ramen in PVC?

PVC bezit een aantal ontegensprekelijke voordelen en biedt u enorme constructieve en esthetische mogelijkheden tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Luckx kent, als pionier met meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied, deze materie als geen ander.

 

 

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Onze PVC ramen zijn uiterst sterk, vormvast en moeten nooit meer geverfd worden. De stalen versterkingen in de kaders en vleugels garanderen een zeer lange levensduur, hoge stabiliteit en goede montage van inbraakwerend sluitwerk.

Sterk isolerend

Voor de productie van onze PVC ramen gebruiken wij hoogwaardige profielen met een optimale thermische en akoestische isolatie. We kunnen zelf U-waarden tot 0,65 behalen! Torenhoge energiefacturen en hinderlijke geluiden worden dus buiten gehouden.

Ontdek de verschillende stijlen van PVC Ramen

PVC ramen zijn veelzijdig en lenen zich tot zeer veel stijlen. Ramen in PVC zijn beschikbaar in effen wit of crème, een uitgebreid gamma kleurenfolies, houtimitaties en zelfs gelakt! Bepaal zelf uw stijl en combineer vrij vorm, kleur en uitvoering om zo de ramen van uw dromen samen te stellen.

 

1. PVC Ramen - Hedendaags

In wit of crème massa is dit de meest budgetvriendelijke oplossing. Elegante profielen zonder sierlijsten. Verkrijgbaar in tal van afwerkingen en kleuren.

 

2. PVC Ramen - Landelijk

Ramen met een karakteristiek stijlvol uitzicht bovenop uitstekende energieprestaties. Elegante en smaakvolle ramen die uw woning extra uitstraling geven.

 

3. PVC Ramen - Modern

Een nieuwe dimensie van PVC ramen. Zeer fijne en elegante profielen, die rondom gelakt kunnen worden. Overtreffen zelfs de eisen voor lage energiewoningen.

 

 

Ontdek onze realisaties in PVC

Ontdek onze PVC ramen in Aalst en Tubize

Ontdek onze PVC ramen zelf in onze toonzalen in Tubize en Aalst of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Met Luckx kiest u voor een 100% familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en volledige in-huis productie van uw ramen (geen import). Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitgebreide dienst na verkoop, kunt u de realisatie van uw ramen en deuren met volle vertrouwen in onze handen laten. 

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}