----

Waarom kiezen voor
een Luckx veranda?

1.  Op maat gemaakt met de beste materialen
2.  Ontwerp in harmonie met uw bouwstijl
3.  Uitstekende service en uitgebreide dienst na verkoop
Vraag nu
uw vrijblijvende offerte

Ontwerp en plaatsing veranda

Een Luckx veranda wordt speciaal op maat gemaakt met de beste materialen. Ons gepersonaliseerd design van de verschillende systemen in harmonie met elke bouwstijl leidt tot de meest optimale oplossing.

 

Een veranda vergroot uw woongenot en geeft u de mogelijkheid om het hele jaar door van uw tuin en de omgeving te genieten.

Lichtstraten

Daarnaast hebben wij ook een doorgedreven specialisatie bij het ontwikkelen en plaatsen van lichtstraten. Een lichtstraat brengt meer daglicht binnen en zorgt voor een aangenamere sfeer en een ruimtelijk gevoel.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen en plaatsen van uw veranda of lichtstraat?

Met Luckx kiest u voor een 100% familiebedrijf met jarenlange ervaring met het ontwerpen en plaatsen van veranda. Ons vakkundig personeel zorgt voor een professionele opmeting en plaatsing van uw installatie.

 

Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitgebreide dienst na verkoop, kunt u uw project met volle vertrouwen in onze handen laten. Naast veranda’s bieden wij ook een uitgebreid assortiment van ramen & deuren, garagepoortenzonweringen, en terrasschermen aan.

Bezoek onze toonzalen

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}