----
← Terug naar overzicht

Een muur van glas dankzij koppelprofielen

Deze klant, een particuliere woningbouwer, had als doel om een woning te bouwen met grote ramen en deuren die een open en naadloze verbinding tussen binnen en buiten creëren en tegelijkertijd energie-efficiënt zijn.

 

Om deze infinity-ervaring te scheppen, gebruikten onze experts koppelprofielen zodat vaste ramen en schuiframen naadloos met elkaar verbonden werden. Dit resulteerde in een muur van glas die een spectaculair uitzicht op de natuur en tegelijkertijd de thermische prestaties van de woning verbeterde.

 

De aluminium frames zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam, sterk en onderhoudsvrij zijn. Dubbel glas werd gebruikt om de thermische en akoestische prestaties van de ramen te optimaliseren. De koppelprofielen zijn speciaal ontworpen om een minimale profilering te bieden en een maximale lichtinval te garanderen. Daarenboven zorgt de naadloze verbinding tussen binnen en buiten voor een gevoel van ruimte en licht dat bijdraagt aan de algehele esthetiek van de woning.

 

De aluminium ramen en deuren zijn ook uiterst energie-efficiënt en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van thermische prestaties. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de professionele installatie garandeert de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de ramen en deuren, wat bijdraagt aan de waarde van de woning.

 

Bekijk ook onze andere Luckx referenties

Een Vleugje Italiaanse Elegantie in Aiseau-Presles

Bekijk referentie
{{ Session::put('ss_popup', true) }}