----

Publica Award voor duurzame stadhuis van Roeselare

01.01.2000

Goed nieuws vanuit het West-Vlaamse binnenland, want het nieuwe stadhuis van Roeselare is tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Publica Awards 2023 bekroond tot Meest Duurzame Stadhuis van Vlaanderen. Een bekroning waar wij met veel trots naar kijken, want met Luckx Ramen en Deuren hebben we ons duurzame steentje kunnen bijdragen aan het succesvolle project. Samen met onze partner Aliplast leverden we de aluminium ramen en deuren voor het project.

Lees meer

Luckx steunt dierenopvangcentrum SOS Wilde Dieren

01.03.2000

Luckx Ramen en Deuren is een rasecht familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1965 zijn we uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bloeiend bedrijf met meer dan 100 werknemers. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat we aandacht hebben voor de wereld rondom ons en dat we, waar we kunnen, ons steentje bijdragen aan een betere samenleving. Zo hebben we recent een samenwerking opgestart met SOS Wilde Dieren, een plaatselijk opvangcentrum voor zieke, gewonde en hulpbehoevende wilde dieren.

Lees meer

Veilig de winter in met onze 5 tips om je huis te beveiligen tegen inbraak

14.11.2000

Terwijl de dagen korter worden en de nachten langer, brengen we met zijn allen meer tijd door in de warmte en gezelligheid van ons huis. De tijd van warme chocomelk, dekentjes en eindeloze filmavonden is weer aangebroken. Helaas zijn de donkere wintermaanden ook voor inbrekers hoogdagen: statistisch gezien tellen we tijdens de maanden november tot en met februari veel meer inbraken dan in de rest van het jaar.

 

Gelukkig zijn er heel wat dingen die je kan doen om je huis te beschermen tegen ongenode gasten. In dit artikel delen we een handvol eenvoudige beveiligingstips. Zo ga je met een gerust hart de winter in, maar ben je beslist ook buiten het winterseizoen geholpen.

Lees meer

Luckx en VEKA, al 35 jaar een succesvolle tandem

13.12.2000

In een dynamische wereld vol technologische innovaties, veranderende normen en nieuwe designtrends, loont het om stabiele businesspartners te hebben. Dat bewijzen Luckx Ramen en Deuren en pvc-producent VEKA. De twee familiebedrijven vieren dit jaar de 35ste verjaardag van hun samenwerking. Het geheim achter de succesformule? Een gedeelde focus op kwaliteit en klantentevredenheid.

Lees meer

Tijd voor nieuwe ramen en deuren? Dit zijn de belangrijkste designtrends in 2024

13.12.2000

Ramen en deuren zijn de belangrijkste visuele elementen van een woning en ze bepalen in grote mate het uitzicht van je huis. Het gevoel dat je krijgt bij een huis, zowel binnen als buiten, wordt in grote mate bepaald door de ramen. Sta je op het punt om te verbouwen of je oude ramen te vervangen door nieuwe, kijk dan niet enkel naar energie-efficiëntie en gebruiksgemak, maar zorg ervoor dat je een designstijl kiest die bij jezelf en je woning past.

Lees meer

Luckx denkt mee aan de toekomst

12.02.2020

Op vlak van carbon footprint hebben wij onze producten maximaal geoptimaliseerd. Naast het toepassing van de laatste technologie op het vlak van zonwerende beglazing, dragen de gebruikte aluminium profielen het nieuwe Hydro CIRCAL label.

Lees meer

Klaar voor een nieuw hoofdstuk

01.10.2020

Met veel enthousiasme, hard werk en de nodige fierheid, zijn we gestart in onze gloednieuwe productiehal en kantoren.

Lees meer

Bezoek nu onze toonzaal virtueel

01.11.2020
Lees meer

Prettige Feestdagen!

24.12.2021

Luckx zal gesloten zijn van 24/12/2021 t.e.m. 09/01/2022.

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2022!

 

 

Lees meer

Publi - House WD in Home Sweet Home

30.06.2022

Prachtige renovatie in samenwerking met A2D architecten

Lees meer

Energiekosten drukken? Investeer eerst in je ramen en deuren.

08.11.2022

De afgelopen maanden zijn de kosten voor gas en elektriciteit zodanig de hoogte in geschoten dat heel veel Vlamingen in sneltempo op zoek gaan naar manieren om te besparen op hun energierekening. Veel van hen besloten om inderhaast zonnepanelen te leggen. Een goed idee, maar niet voor iedereen het beste. Lees maar even mee…

Lees meer

Luckx helpt je uit de nood bij het faillissement van een andere leverancier van ramen en deuren

18.11.2022

Geen nood, als gezond en groeiend familiebedrijf is Luckx nog steeds jouw trouwe partner. Maar niet elke leverancier heeft dat geluk... Wat als er geruchten zijn rond een nakend faillissement van je ramen en deuren leverancier? Of erger, wat als je te weten komt dat het faillissement effectief aangevraagd is? Je bestelling is geplaatst en je betaalde zelfs al een voorschot. Zal de plaatsing nog doorgaan? Heeft de gebeurtenis effect op de levertermijn? Moet je op zoek naar een nieuwe leverancier? Het is heel normaal dat je je deze vervelende vragen stelt. Een faillissement brengt altijd heel wat onduidelijkheid met zich mee. Ontdek welke stappen je kan zetten om af te rekenen met deze onrust. 

Lees meer

Waarom we bij Luckx investeren in groene energie voor onszelf en onze omgeving

11.01.2023

Wat de meeste mensen ondertussen weten, is dat we bij Luckx Ramen & Deuren garant staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Wat velen nog niet weten, is dat we ook heel sterk geloven in een duurzamere, groenere en meer energie-efficiënte wereld. We willen graag een betekenisvolle impact hebben op onze omgeving en daarom doen we dag in dag uit ons uiterste best om een verschil te maken. Lees alles over onze meest recente samenwerking met groene energie producent Bolt. 

Lees meer

Zo krijg je jouw ramen en deuren weer helemaal schoon!

30.05.2023

Zeg eens eerlijk, hoe vaak geef jij de ramen en deuren van je huis een wasbeurt? Te weinig, waarschijnlijk, net zoals wij. We snappen het wel, niemand kijkt er naar uit, maar het moet nu eenmaal af en toe gebeuren. De oplossing? Hou je aan deze superhandige en poepsimpele schoonmaaktips en voor je ’t weet ben je weer met andere en leukere dingen bezig. Succes!

Lees meer

Steellook ramen en deuren: waarom aluminium steellook een betere keuze is dan stalen ramen en deuren

26.09.2023

In de wereld van moderne architectuur en interieurontwerp zien we een opvallende trend: de populariteit van stalen ramen en deuren. Deze stijlvolle ontwerp elementen geven uw huis een tijdloze uitstraling die zowel moderniteit als klassieke charme omarmt. Bij Luckx Ramen en Deuren begrijpen we de aantrekkingskracht van deze stijlvolle toevoegingen aan uw huis, maar we willen graag benadrukken waarom hoogwaardige steellook aluminium ramen en deuren vaak de beste keuze zijn boven echt staal.

 

Lees meer

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}