----

Luckx denkt mee aan de toekomst

12.02.2020

Op vlak van carbon footprint hebben wij onze producten maximaal geoptimaliseerd. Naast het toepassing van de laatste technologie op het vlak van zonwerende beglazing, dragen de gebruikte aluminium profielen het nieuwe Hydro CIRCAL label.

Lees meer

Klaar voor een nieuw hoofdstuk

01.10.2020

Met veel enthousiasme, hard werk en de nodige fierheid, zijn we gestart in onze gloednieuwe productiehal en kantoren.

Lees meer

Bezoek nu onze toonzaal virtueel

01.11.2020
Lees meer

Prettige Feestdagen!

24.12.2021

Luckx zal gesloten zijn van 24/12/2021 t.e.m. 09/01/2022.

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2022!

 

 

Lees meer

Publi - House WD in Home Sweet Home

30.06.2022

Prachtige renovatie in samenwerking met A2D architecten

Lees meer

Energiekosten drukken? Investeer eerst in je ramen en deuren.

08.11.2022

De afgelopen maanden zijn de kosten voor gas en elektriciteit zodanig de hoogte in geschoten dat heel veel Vlamingen in sneltempo op zoek gaan naar manieren om te besparen op hun energierekening. Veel van hen besloten om inderhaast zonnepanelen te leggen. Een goed idee, maar niet voor iedereen het beste. Lees maar even mee…

Lees meer

Luckx helpt je uit de nood bij het faillissement van een andere leverancier van ramen en deuren

18.11.2022

Geen nood, als gezond en groeiend familiebedrijf is Luckx nog steeds jouw trouwe partner. Maar niet elke leverancier heeft dat geluk... Wat als er geruchten zijn rond een nakend faillissement van je ramen en deuren leverancier? Of erger, wat als je te weten komt dat het faillissement effectief aangevraagd is? Je bestelling is geplaatst en je betaalde zelfs al een voorschot. Zal de plaatsing nog doorgaan? Heeft de gebeurtenis effect op de levertermijn? Moet je op zoek naar een nieuwe leverancier? Het is heel normaal dat je je deze vervelende vragen stelt. Een faillissement brengt altijd heel wat onduidelijkheid met zich mee. Ontdek welke stappen je kan zetten om af te rekenen met deze onrust. 

Lees meer

Waarom we bij Luckx investeren in groene energie voor onszelf en onze omgeving

11.01.2023

Wat de meeste mensen ondertussen weten, is dat we bij Luckx Ramen & Deuren garant staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Wat velen nog niet weten, is dat we ook heel sterk geloven in een duurzamere, groenere en meer energie-efficiënte wereld. We willen graag een betekenisvolle impact hebben op onze omgeving en daarom doen we dag in dag uit ons uiterste best om een verschil te maken. Lees alles over onze meest recente samenwerking met groene energie producent Bolt. 

Lees meer

Zo krijg je jouw ramen en deuren weer helemaal schoon!

30.05.2023

Zeg eens eerlijk, hoe vaak geef jij de ramen en deuren van je huis een wasbeurt? Te weinig, waarschijnlijk, net zoals wij. We snappen het wel, niemand kijkt er naar uit, maar het moet nu eenmaal af en toe gebeuren. De oplossing? Hou je aan deze superhandige en poepsimpele schoonmaaktips en voor je ’t weet ben je weer met andere en leukere dingen bezig. Succes!

Lees meer

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}