----
← Terug naar overzicht

Geen renovatie, maar een transformatie van licht en openheid

Bij Luckx Ramen en Deuren hebben we het voorrecht om met talloze geweldige klanten samen te werken. Eén van die bijzondere klanten is al geruime tijd trouw aan ons bedrijf en heeft onlangs dit opmerkelijk project met ons gedeeld.

 

De uitdaging was om hun bestaand huis een eigentijds en lichter karakter te geven, zonder afbreuk te doen aan de authentieke uitstraling ervan. Zo koos deze klant ervoor om de leefruimte uit te breiden met een aanbouw volledig in glas om een open en licht gevoel te creëren.

 

Ons team was verheugd om betrokken te zijn bij dit project vanaf het allereerste begin. We begonnen met het aanbevelen van minimalistische aluminium ramen en schuiframen voor de aanbouw. Deze keuze zorgt niet alleen voor een eigentijdse uitstraling, maar brengt ook overvloedig natuurlijk licht in de ruimte.

 

Maar dit project omvatte meer dan alleen de aanbouw. Tijdens de renovatie werden ook op andere locaties in het huis ramen in zowel aluminium als PVC geïnstalleerd. Op plaatsen waar het esthetische aspect en open karakter primeert, kozen we voor strakke minimalistische aluminium profielen met grote glaspartijen. Terwijl we voor PVC ramen gingen op plaatsen waar de energie-efficiëntie en geluidsisolatie meer van belang zijn. En dit zonder het historische karakter van het huis te schaden.

 

Het eindresultaat van deze samenwerking is een huis dat perfect het beste van het verleden en het heden weerspiegelt. De leefruimte voelt ruimer, lichter en comfortabeler dan ooit tevoren. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan deze parel.

Bekijk ook onze andere Luckx referenties

Villa met maagdelijke witte alu ramen

Bekijk referentie
{{ Session::put('ss_popup', true) }}