----

Waarom kiezen voor
sectionaalpoorten van Luckx?

1.  Gemaakt van de beste materialen
2.  Sterk isolerend
3.  Inbraakwerend
4.  Obstakeldetectie garandeert veiligheid
5.  Perfect afgestemd op uw smaak
6.  Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en houtnerffolies
7.  Ruim assortiment accessoires voor bediening
Vraag nu
uw vrijblijvende offerte

Sectionaalpoorten

Een garagepoort die perfect bij uw ramen en deuren past, geeft uw gevel net dat extraatje meer. Bij Luckx kunt u terecht voor garagepoorten van hoge kwaliteit en veiligheid met vele afwerkingsmogelijkheden.

 

We sommen de voordelen graag voor u op:

 

  • Onze sterk isolerende sectionaalpoorten zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn robuust en geven tocht geen kans. Het wooncomfort neemt toe en u bespaart energie.

 

  • Garagepoorten van Luckx zijn inbraakwerend. Indien buitenstaanders de garagepoorten trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de poort te blokkeren.

 

  • Ook aan de veiligheid hebben we gedacht: de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie, waardoor u niet hoeft te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagepoort.

 

  • Onze poorten worden steeds op maat gemaakt. Bovendien zijn er verschillende panelen en afwerkingsmogelijkheden, zodat u de garagedeur helemaal kunt afstemmen op uw smaak.

 

  • Onze garagepoorten zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Bovendien hebben we een ruim aanbod aan houtnerffolies, zodat wij uw poort qua kleur en structuur steeds perfect kunnen afstemmen op de ramen van uw huis.

 

  • Onze poorten zijn op afstand bedienbaar. Hiervoor zijn verschillende accessoires beschikbaar: automatisatie met motor, handzender, codeklavier, sleutel, … Zo sluit of stopt u de garagepoort snel en geruisloos. Comfortabeler en gemakkelijker kan niet.

Ontdek ons ruim aanbod aan garagepoorten in Aalst en Tubize

Ontdek onze sectionaalpoorten en garagepoorten zelf in onze toonzalen in Tubize en Aalst of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Met Luckx kiest u voor een 100% familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en volledige in-huis productie van uw ramen (geen import). Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitgebreide dienst na verkoop, kunt u de realisatie van uw ramen en deuren met volle vertrouwen in onze handen laten. 

Bezoek onze toonzalen

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}