----
← Terug naar overzicht

Strakke aluminium ramen met grote glaspartijen

Voor deze nieuwbouw in Lennik heeft Luckx in samenwerking met de architect enkele indrukwekkende raamgehelen ontwikkeld en geplaatst.

Zo werden er grote glaspartijen boven elkaar geplaatst in gordijngevel profielen, werden verschillende ruiten koud gekoppeld en glas tegen glas in de hoeken direct tegen elkaar verlijmd.

Op deze manier geven de diepzwarte ramen en deuren een zeer modern en open karakter aan de woning, die de bouwheer maximaal van het zicht op de landelijke velden laat genieten.

 

De gebruikte isolatiematerialen van de aluminium ramen en deuren zijn “state of the art” , deze staan garant voor isolatiewaarden van het hoogste niveau. We kunnen hierdoor spreken van de meest thermische oplossing in vergelijkbare bouwdieptes.

 

Ook de aluminium gevel structuur mogen we niet vergeten toe te voegen aan dit prachtige plaatje. De structuren zorgen voor een unieke, frisse en moderne blik. 

 

Zo voldeden onze aluminium ramen, deuren en toebehoren ruimschoots aan de hoge eisen van de bouwheer naar design, performantie, isolatie en kwaliteit.

 

Geïnspireerd door deze renovatie?
Benieuwd op welke manier Luckx Ramen & Deuren jouw huis een make-over kan geven? Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk ook onze andere Luckx referenties

Minimalistische ramen zorgen voor continuïteit in stijl en ruimte

Bekijk referentie
{{ Session::put('ss_popup', true) }}