----
← Terug naar overzicht

Een Vleugje Italiaanse Elegantie in Aiseau-Presles

In het pittoreske Aiseau-Presles, gelegen in de provincie Hainaut, vond de betoverende realisatie plaats van de villa "Bella Vita". Geïnspireerd door de tijdloze elegantie van het Italiaanse design, wilden de eigenaars een oase van moderniteit creëren te midden van de rustige Belgische gemeente.


Het Italiaanse design wordt gekenmerkt door een rijke geschiedenis en een passie voor esthetiek die grenzen overstijgt. De villa "Bella Vita" ademt deze geest van verfijning en stijl, tot in elk detail. Samen met onze partner Dwelling hebben de eigenaars elk element zorgvuldig geselecteerd om het Italiaanse erfgoed te eren. 


Ook Luckx mocht een cruciale rol spelen in het realiseren van de visie van de eigenaars door hoogwaardige ramen, deuren en poorten te leveren. We kozen voor aluminium omwille van de duurzaamheid, lichtheid en veelzijdigheid in het design. Aluminium ramen, deuren en poorten bieden uitstekende thermische isolatie en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.


De vele en grote raampartijen, voorzien van tripel beglazing, bieden niet alleen een overvloed aan natuurlijk licht, maar garanderen ook optimale thermische isolatie en geluidsdemping, waardoor de bewoners genieten van een comfortabel en energiezuinig leefklimaat.


Het resultaat is een harmonieus samenspel van Belgische ambacht en Italiaanse verfijning - een ware "Bella Vita" in het hart van Aiseau-Presles.

 

Bekijk ook onze andere Luckx referenties

Nieuwbouwappartementen met matte ramen (Halle)

Bekijk referentie
{{ Session::put('ss_popup', true) }}