----

Waarom kiezen voor deuren van Luckx?

1.  Hoog veiligheidsniveau met standaard 5-puntssloten
2.  Perfecte integratie van deurkrukken en scharnieren
3.  Unieke concepten en mogelijkheden met glas
4.  Uitstekende service en uitgebreide dienst na verkoop
Vraag nu
uw vrijblijvende offerte

Aluminium en PVC Deuren

Een voordeur is letterlijk het visitekaartje van uw woning. Het is een van de elementen die het meest in het oog springt en speelt de hoofdrol in bijna alle momenten in uw leven: uw gasten ontvangen, uw pasgeboren baby die voor het eerst thuis komt, de kleinkinderen op bezoek bij oma en opa.

 

Het spreekt dan ook voor zich dat u voor zo’n belangrijk element van uw woning de geschikte partner kiest! Luckx biedt u een haast onbeperkt gamma aan modellen van deuren in PVC en aluminium aan.

 

Al onze buitendeuren zijn standaard voorzien van 5-puntssloten, waardoor deze al van aan de basis aan een zeer hoog veiligheidsniveau voldoen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een 9-puntsluiting en een gamma van veiligheidscilinders. Het beslag (deurkrukken, scharnieren) wordt gelakt in de RAL kleur van het deurvlak, het perfect in het geheel geïntegreerd wordt.

 

Ontdek hieronder ons zeer uitgebreid aanbod van deuren.

Deuren met paneel of glas

Bij Luckx kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod aan deuren. Zo hebt u niet alleen de keuze uit honderden modellen (panelen), maar kunnen we ook een uniek concept voor u uitwerken. Door het gebruik van glas zijn uw mogelijkheden ongelimiteerd.

VLEUGELOVERDEKKENDE DEUREN

In een zoektocht naar nog meer esthetiek voor inkomdeuren stellen wij u ons vleugeloverdekkend systeem voor. Het resultaat is ronduit indrukwekkend: de deur wordt nog mooier, steviger, beter isolerend en veiliger.

PIVOTERENDE DEUREN EN VERDOKEN SCHARNIEREN

Wilt u nog meer uitstraling geven aan uw aluminium deur, maar hebt u niet de nodige breedte beschikbaar om voor een pivot deur te kiezen? Dan kunt u kiezen voor verdoken scharnieren, waardoor u een veel strakker uitzicht bekomt.

VEILIGHEIDSDEUREN

Naast onze reeds zeer goed beveiligde standaard deuren, kan u nog een stap verder gaan door te opteren voor een gecertificeerde veiligheidsdeur. Deze deuren zijn uniek op de markt, en zijn als enige volgens de EN2 norm gekeurd! De veiligheidsdeuren zijn beschikbaar in alle mogelijke stijlen (ALU & PVC) en worden altijd vleugeloverdekkend uitgevoerd.

Ontdek ons breed assortiment buitendeuren
in Aalst en Tubize

Ontdek onze ruime keuze aan deuren zelf in onze toonzalen in Tubize en Aalst of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Met Luckx kiest u voor een 100% familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en volledige in-huis productie van uw ramen en deuren (geen import). Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitgebreide dienst na verkoop, kunt u de realisatie van uw ramen en deuren met volle vertrouwen in onze handen laten. 

 

 

Op maat van uw profiel

Luckx ramen en deuren
{{ Session::put('ss_popup', true) }}