----

Waarom kiezen voor
een zonwering van Luckx?

1.  Zeer breed assortiment
2.  Tal van kleuren en afwerkingsmogelijkheden
3.  Uitstekende service en dienst na verkoop

 

Luckx biedt u een zeer breed assortiment aan screens, knikarmschermen en rolluiken aan.

Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden.

Vraag nu
uw vrijblijvende offerte

Inbouw- opbouw- en voorzetscreens

Een screen is een verticaal hangende zonwering die qua werking te vergelijken is met rolluiken. Als zonwering werken screens bijzonder effectief. De glasvezeldoeken zijn in staat het zonlicht tot zelfs 90% te filteren.

 

De screens bestaan in verschillende uitvoeringen (inbouwscreens, opbouwscreens en voorzetscreens) en zijn beschikbaar in een breed scala van kleuren, die passen bij elke woonstijl. U kunt alle mogelijkheden van screens en bedieningen in onze showroom bekijken.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte

Manuele en elektrische knikarmschermen

Knikarmschermen worden meestal gebruikt boven een terras. De speciale armconstructie zorgt voor een terrasoverkapping waarbij u volledige bewegingsvrijheid heeft. U krijgt een volledige bescherming tegen het felle zonlicht, waardoor u nog meer van uw terras zal kunnen genieten.

 

De bediening kan zowel elektrisch als manueel gebeuren, naargelang uw voorkeur. Er zijn tal van modellen verkrijgbaar, leverbaar in quasi alle combinaties van RAL- en doekkleuren.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte

Inbouw- opbouw- en voorzetrolluiken in PVC en aluminium

Rolluiken bieden tal van voordelen. Ze werken zonwerend en isolerend, wat het energieverbruik aanzienlijk vermindert. Ze zijn bovendien inbraakvertragend, waardoor ze zorgen voor een verhoogd veiligheidsgevoel.

 

Luckx beschikt over een zeer uitgebreid gamma rolluiken, waarin u ongetwijfeld uw voorkeur zal terugvinden. Zo kunt u kiezen uit verschillende types zoals inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken, zowel in PVC als aluminium.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte

Ontdek ons ruim aanbod aan zonweringen in Aalst en Tubize

 

Ontdek alle mogelijkheden van onze screens, knikarmschermen en rolluiken in aluminium zelf in onze toonzalen in Tubize en Aalst of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

 

Met Luckx kiest u voor een 100% familiebedrijf met jarenlange ervaring met het plaatsen en installeren van zonweringen. Ons vakkundig personeel zorgt voor een professionele opmeting en plaatsing van uw zonwering. Dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitgebreide dienst na verkoop, kunt u  de realisatie van uw zonwering met volle vertrouwen in onze handen laten. 

Bezoek onze toonzalen

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}