----
← Terug naar overzicht

Publica Award voor duurzame stadhuis van Roeselare

01.01.2000

De Publica Awards werden in het leven geroepen door EBP, een platform voor overheidsopdrachten en bouwprojecten in de Benelux, om de knapste en meest inspirerende overheidsprojecten in verschillende categorieën in de bloemetjes te zetten. Het stadhuis van Roeselare, een ontwerp van B-architecten, ging naar huis met de felbegeerde Climate Responsibility Award. Die wordt uitgereikt aan publieke projecten, die met duurzame strategieën en innovatieve praktijken een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van het milieu en die op die manier meewerken aan een duurzamere toekomst voor onze samenleving.

 

Een mooie bekroning voor een duurzaam project, maar ook voor ons, want samen met Aliplast en onze andere partners halen we achter de schermen dag in dag uit alles uit de kast om onze ramen en deuren zo duurzaam, kwalitatief en milieu-vriendelijk mogelijk te maken. Dankzij projecten als dit kunnen ook wij onze duurzame inspanningen aan de buitenwereld tonen.

 

Geïnspireerd door dit project? Benieuwd op welke manier Luckx Ramen & Deuren jouw huis een duurzame make-over kan geven? Meer weten over onze innovatieve oplossingen en duurzame materialen? Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}