----
← Terug naar overzicht

November is veiligheidsmaand bij Luckx, ontdek de voordelen

03.11.2000

ACTIE VERLENGD TOT 22 DECEMBER 2023 - November is de maand van gezelligheid, warme truien en vallende bladeren, maar jammer genoeg ook de maand waarin de dagen korter worden, het sneller donker is en de inbraakcijfers stijgen. Daarom maken wij nu van jouw veiligheid onze prioriteit!

 

Gedurende de hele maand november krijg je bij elke bestelling van ramen en deuren een GRATIS veiligheidspakket door ons aangeboden. Dat betekent dat we extra maatregelen nemen om jouw huis nog veiliger te maken en inbrekers geen kans te geven!

Vraag hier meteen jouw offerte op maat aan en ontdek jouw voordeel.

 

Wat kun je verwachten van ons ‘November Veiligheidsmaand’ aanbod?

 

1. Gratis Extra Veilige Sloten op Deuren:

Jouw veiligheid begint bij de voordeur. We zorgen ervoor dat jouw deuren op de benedenverdieping extra beveiligd worden door onze extra veilige deursloten cadeau te geven voor de prijs van standaard sloten.

 

2. Gratis Upgrade naar Inbraakvertragend Veiligheidsglas:

Wist je dat de meeste inbraken via ruiten plaatsvinden? In de typische inbraakwerende maatregelen wordt echter inbraakbelemmerend glas (bijna) nooit genoemd. Nochtans is een venster inslaan met een zwaar voorwerp snel gebeurd. Om die kansen tot een minimum te verlagen, bieden we een gratis upgrade van standaard dubbele beglazing naar inbraakvertragend veiligheidsglas op de gelijkvloerse ramen en deuren.


Wat is inbraakvertragend glas? Inbraakwerend glas is gelaagd glas waarbij er tussen de glasbladen een stevige en onzichtbare inbraakwerende kunststof folie geplaatst wordt.

Die zorgt ervoor dat de verschillende glasplaten één geheel vormen, ook in geval van een glasbreuk. Bij een poging tot inbraak ontstaat hierdoor een barrière die heel erg moeilijk te doorbreken is, waardoor een inbraakpoging meer tijd en moeite zal kosten. Wat jou en jouw omgeving dan weer meer tijd geeft om de inbreker op te merken.

 

3. Gratis Sloten op Kipramen:

Om het gratis veiligheidspakket helemaal af te werken, ontvang je ook gratis sloten op de kipramen op de benedenverdieping die jouw ramen extra goed vergrendelen.

 

Deze aanbieding is geldig voor bestellingen geplaatst vanaf 1 november tot en met 22 december. Het maakt niet uit of je kiest voor PVC of aluminium ramen en deuren - onze toewijding aan jouw veiligheid geldt voor beide!

 

Bij Luckx is jouw veiligheid onze prioriteit. Onze hoogwaardige producten en deskundige installatie zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van je huis. Doe mee met onze November Veiligheidsmaand en versterk de beveiliging van je woning zonder extra kosten. Samen zorgen we ervoor dat inbrekers geen kans krijgen, zelfs niet in de donkere novemberavonden.


Neem vandaag nog contact met ons op en maak gebruik van deze exclusieve aanbieding. Jouw huis verdient de beste beveiliging, en bij Luckx maken we dat mogelijk.

 

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig op offertes die zowel voor als na de start van de actie (01/11/2023) opgemaakt zijn, tenzij ze reeds voor 22/12/2023 getekend werden.
  • De actie geldt enkel op offertes, opgemaakt met de genoemde product upgrade, die getekend worden voor 22/12/2023.
  • De actie is niet inwisselbaar voor contant geld.
Vraag je offerte op maat aan en ontdek jouw voordelen

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}