----
← Terug naar overzicht

Early bird actie

16.01.2000

Early bird catches the worm, zo luidt een Engels spreekwoord. Heb je jezelf voorgenomen om dit jaar eindelijk die oude ramen of deuren te vervangen? Of wil je jouw project afwerken met ramen en deuren? Bij Luckx helpen we je om de koe bij de horens te vatten: wie tussen 15 januari en 31 maart bij ons een bestelling plaatst, krijgt een extra nettokorting van 3% op het totaalbedrag van de offerte.


De hele maand minstens 3% korting

Het aanbod is heel simpel: tijdens onze actiemaanden geven we jou 3% extra korting op jouw bestelling. Zie het als een soort van vroegboekkorting in het teken van de beursperiode die voor de deur staat. Onze korting geldt overigens niet enkel op profielen of glas. Ze is geldig op jouw hele bestelling: van ramen, deuren en schuiframen tot service en toebehoren.

 

We spreken trouwens over extra korting, want de standaard kortingsschijven die we in sommige gevallen sowieso geven, blijven natuurlijk van toepassing. Je kan er dus vanuit gaan dat je tijdens onze actiemaand minstens 3% korting krijgt.

 

Wacht niet op de beursdrukte en vraag jouw offerte nu aan!

 

Bijkomend voordeel: minder wachttijden

We lanceren onze actiemaand dit jaar extra vroeg en dat is niet zonder reden. Traditiegetrouw zorgen bouwbeurzen in februari en maart voor een piek in bestellingen bij veel bouwbedrijven. Die piek zorgt vrijwel altijd voor langere wachttijden bij klanten. Door onze actiemaand extra vroeg te lanceren, duiken we de stilte voor de storm in. Behalve op een mooie korting kan je als klant van Luckx dus ook rekenen op een extra soepel verloop en aangename levertijden. Zo kan je vroeger genieten van je nieuwe ramen!


Nu ook in absolute primeur: de nieuwe Miniline van Aliplast

Goed nieuws voor wie houdt van minimalistisch design en veel natuurlijk licht in huis: tijdens Batibouw (van 17 tot 25 februari) stelt onze leverancier van aluminium profielen zijn nagelnieuwe Miniline voor, een ultraslank high-endprofiel dat niet enkel met zijn design hoge ogen gooit, maar dat ook hoog scoort op het vlak van isolatiewaarde en inbraakbeveiliging. Iets voor jou? Kom de Miniline bezichtigen in onze showroom in Tubize, de enige locatie waar je momenteel dit product kan bewonderen! De gloednieuwe productlijn kan nu al in primeur bij ons besteld worden met een extra korting van 3 %.

 

Actievoorwaarden

  • Deze early bird actie is geldig op bestellingen die geplaatst worden tussen 15 januari 2024 en 31 maart 2024.
  • Actie enkel geldig voor particulieren.
  • De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Actie in samenwerking met Aliplast en Veka
Vraag nu jouw offerte aan en geniet van het unieke prijsvoordeel!

Op maat van uw profiel

{{ Session::put('ss_popup', true) }}