Luckx, de partner 
waarop je kan rekenen

Bij Luckx Ramen en Deuren bouwen we samen met onze klanten aan inspirerende en duurzame leefomgevingen. Vanuit een passie voor vakmanschap en authenticiteit zijn we gedreven om voor elk van hen een verschil maken. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw project? We stemmen onze innovatieve en kwalitatieve oplossingen tot in de kleinste details af op jouw noden en wensen, en zetten ons maximaal in voor het beste resultaat. Beloofd!

 

 

Onze klanten

Jaarlijks verwelkomen we bij Luckx Ramen en Deuren meer dan 1000 tevreden klanten. Hun blijvend vertrouwen in ons is de beste beloning voor ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit en klantentevredenheid.

Onze medewerkers

Het team van Luckx telt meer dan 100 vakmensen die gemiddeld meer dan 17 jaar ervaring hebben in de branche. Hun expertise en toewijding vormen de drijvende kracht achter onze hoogwaardige producten en diensten. Dat willen we graag zo houden. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat onze mensen zich ondersteund, gezond en veilig voelen op het werk. Daarom zorgen we voor een inspirerende werkomgeving waar ze zich goed voelen, met ruimte voor zelfontplooiing en ondernemerschap.

Onze omgeving

Als rasecht familiebedrijf hebben we diepe wortels in onze lokale gemeenschap en hechten we veel waarde aan respect voor zowel onze medewerkers als onze omgeving. Waar we kunnen, ondersteunen we maatschappelijke initiatieven en proberen we iets terug te geven aan de gemeenschap.

Ons vakmanschap

Bij Luckx Ramen en Deuren produceren en plaatsen we al onze ramen en deuren zelf. Van opmeting, assemblage en plaatsing tot een uitgebreide klantenservice na verkoop: onze ervaren vakmensen nemen elke fase van het project in handen en zorgen voor een minutieuze opvolging en afwerking.  Zo kunnen we te allen tijde de hoogste kwaliteitsnormen handhaven en onze klanten maatwerk tot in de kleinste details aanbieden.

Onze kwaliteit

Kwaliteit is voor ons een absolute prioriteit, maar we snappen ook dat betaalbaarheid een belangrijk aspect van elke renovatie of nieuwbouw is. Onze passie voor het vak en aandacht voor innovatie en perfectie vormen de drijvende kracht in onze voortdurende zoektocht naar de beste prijs-/kwaliteitsverhouding op de markt. 

We willen een langetermijnpartner zijn voor onze klanten. 
Van bij het allereerste gesprek tot ver voorbij de afwerking 
streven we via authentiek en kwalitatief vakmanschap 
naar een totale ontzorging voor elk van hen.

Blijf op de hoogte van ons nieuws. Schrijf je in!