← Terug naar overzicht

INFORMATIE COVID-19

11.05.2020

Beste klant,

 

Naar aanleiding van de verplichte, bijkomende maatregelen opgelegd door de federale regering om de verdere verspreiding van COVID-19 in te dijken, hebben wij beslist onze activiteiten tot nader order stop te zetten, dit met onmiddellijke ingang.


We beseffen heel goed dat de huidige situatie veel vragen met zich meebrengt en trachten alles in het werk te stellen om dit naar jullie zo duidelijk mogelijk te communiceren. De prioriteit van ons bedrijf is en blijft de gezondheid en veiligheid van elke medewerker.


De beslissing om de activiteiten te stoppen kadert dan ook in de algemene richtlijnen die de regering heeft aangekondigd, in combinatie met het feit dat veel van onze toeleveranciers hun activiteiten ook tijdelijk hebben gestopt of zullen stoppen. Daarnaast nemen onze klanten (zowel professioneel als particulier) begrijpelijk maatregelen in het kader van de algemene richtlijnen, waardoor vele werven groot en klein, tevens worden stilgelegd.


Het is dan ook duidelijk dat een verderzetting van de activiteiten niet kan, gegeven de huidige omstandigheden.


Momenteel zijn de verstrengde maatregelen van kracht tot 11 mei 2020. Wij zullen voor deze datum een eventuele herstart evalueren in functie van de nieuw beschikbare informatie (communicatie overheid, klanten en leveranciers).

Wij danken u voor je begrip en wensen jullie een goede gezondheid toe.

 

Het Luckx Team

Op maat van uw profiel

Online offerte? Klik hier